Bigband Festival Oostende
14-15-16 September 2018

3de Bigbandfestival: 21 - 22 - 23 september 2012De 3de editie van ons Bigbandfestival zit er op...
Bedankt aan alle sponsors, medewerkers en artiesten voor het prachtige weekend!

Hieronder enkele reacties ontvangen via e-mail, facebook, ...

Wil je ook een reactie kwijt? Dit kan via e-mail.Mag ik jou hierbij feliciteren met het programma van het 3de bigband festival.
Ik heb de concerten van "Swingtime Society", "West Music Club" en "Gery's Big Band" bijgewoond (helaas ben ik voor de andere optredens bezet), en moet bekennen dat ze alle 3 fantastisch zijn meegevallen.
Hoop echt dat er de volgende jaren een vervolg komt en dat dit festival een traditie wordt waar Oostende, en uiteraard de "Melody Makers", fier kunnen op zijn.
Laat me a.u.b. zo snel mogelijk weten wanneer jullie volgende editie plannen zodat ik alvast de datum in mijn agenda kan noteren.
ik wens jullie het allerbeste en veel sukses toe met jullie muzikale aktiviteiten.Echt met enorm veel respect wil ik dank u zeggen aan alle mensen die aan dit project hebben meegewerkt!! het was PERFECT!! Van alle muzikanten alleen maar lovende woorden!! Kijk uit naar de volgende editie! Spelen of niet.. zal erbij zijn!!reeds twee prachtige optredens gezien op dit festival,zeer goed georganiseerd door de melody makers, en nadien nog een goeie gedronken ;-)Bravo voor de organisatie, genoten van prachtige optredensheel fijn daar te mogen spelenproficiat aan de initiatiefnemers. Zeer goed georganiseerd. We zijn zondag niet kunnen blijven maar vrijdag en zaterdag waren prachtig. We hebben kunnen ervaren dat er in dit landje nog interesse is voor bigband muziek. Een grote openbaring was voor ons de West Music Club. Volgend jaar komen we terugZupaah!
Merci om een dansje te komen placeren Sep en Leni !gisteren avond geweest, was gewoon weg prachtigHet was een prachtig festival, dank aan allen die mee geholpen hebben om in weer en wind alles in goede banen te leiden om er mee toe bij te dragen dat het 3° BigBandfestival een nog groter succes was als vorige edities!!! thx thx thx
100.000maal dank aan de werkploeg van de Melody Makers.... het was SUPPER! xxx't zit er op... 't weekend was fantastisch... genoten van zeer veel prachtige muziek!bedankt aan iedereen die meegeholpen heeft!
T'was echt de max,heb er met volle teugen van genoten. Proficiat aan iedereen.
Was tof om terug bekende gezichten terug te zien.....proficiat hoor ! Een subsidie (WIB) van stad Oostende krijgen is één iets, er iets moois mee organiseren met een sterke bende is toch wel iets anders . .. in elk geval proficiat aan het ganse team van MM'ers en succes morgen in het Kursaal .. !proficiatFijn dat ik er bij mocht zijn. Keep going, JP! XTrots en fijn dat we er weer bij mochten zijn, Jean-Pierre! Veel dank aan de werkploeg en iedereen die heeft meegeholpen aan het welslagen van deze enorme prestatie!een zeer puike prestatie; drie dagen zwoegen en vandaag terug een extra optreden: proficiat aan dit prachtig team.Heb genoten van mijn avond! Prachtige muziek in een mooie vertolking van The Royal Band of The Belgian Navy. Proficiat Bas!Bigband festival Westerkwartier is begonnen ... Nu alvast chapeau voor JP & alle Melody Makers van Oostende !!Radiospot HitFm