Bigband Festival Oostende
14-15-16 September 2018

4de Bigbandfestival: 20-21-22 september 2013De 4de editie van ons Bigbandfestival zit er op...
Bedankt aan alle sponsors, medewerkers en artiesten voor het prachtige weekend!

Hieronder enkele reacties ontvangen via e-mail, facebook, ...

Wil je ook een reactie kwijt? Dit kan via e-mail.Eerst en vooral proficiat met de organisatie, naar de buitenwereld toe, verliep alles vlekkeloos, veel positieve reacties, alleen maar enthousiaste lachende gezichten... proficiat!
Op naar 2014 !Congratulations, Jean-Pierre Severens, for this 4th edition of the Big Band Festival.
Once again, the high quality of the bands met, and even exceeded, expectations.

This time, you dare to bring innovation to this event, either through the experiment of new sounds; the "hang" (or "ufo" as you call it ), or by programming an arrangement by the Concord Jazz Ensemble of the famous piece of rock music from Pink Floyd "The Dark Side of the Moon".
I really enjoyed it !

Varying styles is wat makes this event most interesting.

Wish you further success and will come back next year.Ondertussen al een week voorbij maar nog niet te laat om jullie te feliciteren met het Bigband festival en voor de voorbeeldige organisatie.
Ik kijk alvast uit naar de volgende editie en nogmaals
PROFICIAT!!Nog eens een pluim voor jullie allemaal, wat een super bende!Nogmaals dank voor de perfecte organisatie.Nogmaals dank voor de goede zorgen. Wij hebben in ideale omstandigheden kunnen concerteren! Een dikke pluim voor de organisatie en de inzet van jullie vrijwilligers!Groeten en bedankt voor de schitterende organisatie.Geweldige performance van de big band op het big band festival gisteren te Oostende !
Dank aan alle musici, merci tous les musiciens ! Votre chef.We blikken tevreden en voldaan terug op ons optreden op het big bandfestival in Oostende! Het talrijk aanwezige publiek, waaronder veel muzikanten "uit het wereldje", konden ons optreden smaken en hadden heel positieve commentaren! Wij, van onze kant, zijn het publiek en de organisatoren erg dankbaar!Proficiat aan de organisatie heb genoten van een fantastische dag bigband muziek. Tot volgend jaar.Afwezigen hadden weeral ongelijk. Prachtig festival daar.Aan alle muzikanten, een dikke proficiat !Jp het was heerlijk en proficiat aan al de medewerkers.prachtig weekend JP, proficiat aan al je medewerkers.was inderdaad een prachtig week-end heb er van genotenVan mij ook een Hele Dikke proficiat aan al de medewerkers, voor het prachtig weekend, en ook een Dikke proficiat aan het Bestuur Jean-Pierre en de rest van het bestuur h, voor de lange en vermoeide vergaderingen voor alles op goed puntjes te zetten dat alles goed verloopt hmooie organisatie!!! proficiat JPPrachtige avond Jean-Pierre!!Alvast proficiat voor jullie inzet en initiatief. Aangenaam verrast van de massale opkomst gisteren ... Tot straksHet was meer dan af. We hadden een heel leuke avond.
Blog Roy Verhaeghe